Tisztelt Cím!

A Heves Megyei Civil Információs Centrum tájékoztató napokat tart a Nemzeti Együttműködési Alap 2018. évre vonatkozó működési és szakmai pályázati kiírásaival kapcsolatban az alábbi helyszíneken és időpontokban:

2017.december 12. kedd, 15.00

Eger, Kossuth Lajos u. 9. - Megyeháza,Telekessy-terem

2017.december 13. szerda, 16:00

Gyöngyöspata, Polgármesteri Hivatal (Házasságkötő terem)

Mivel a pályázatok még nem kerültek kiírásra, így kérjük kísérjék figyelemmel a http://civil.info.hu oldalon a pályázati felhívást.

A részvétel a tájékoztató napokra térítésmentes, de regisztrációhoz kötött,melyet az alábbi elérhetőségeken tehet meg:

Egri Norma Alapítvány – 06-36/420-660; normaalapitvany@gmail.com;heves.cic@gmail.com

Üdvözlettel,

Radványi Nikolett

Civil Információs Centrum

Egri Norma Alapítvány

www.egrinormaalapitvany.hu
06/36 420-660

Nyitva tartás változás!

2018 január elsejétől új nyitvatartással üzemel tovább az irodánk. Ezentúl hétfőként az ügyfélfogadás szünetel a megnövekedett adminisztrációs tevékenység miatt.

Hétfő: -

Kedd: 8:00-16:00

Szerda: 8:00-16:00

Csütörtök: 8:00-16:00

Péntek: 8:00-14:00

A többi napokon nyitva tartunk, a személyes konzultációt kérjük előzetes telefonos és/vagy e-mailes egyeztetéssel vegyék igénybe.

PÁLYÁZAT SPORTSZERVEZETEK RÉSZÉRE

Eger Önkormányzata pályázatot hirdet a megyeszékhely közigazgatási területén tevékenykedő társadalmi sportszervezetek részére. A kiírás a 2018-as évben, Egerben rendezendő szabadidős- és élsportesemények rendezési költségeinek, egyéni sportolók versenyzésének, valamint fogyatékos és mozgássérült sportolók támogatására irányul. A pályázat célja, hogy Eger város polgárainak színvonalas szabadidős sportprogramok biztosítása, egyéni sportolók rangos sporteseményeken történő részvételének elősegítése.

A pályázat benyújtási határideje: 2017. december 15.

További információt kaphatnak: http://www.eger.hu/hu/varoshaza-fo/palyazatok-hirdetmenyek-17/c/palyazat-sportszervezetek-reszere-18736