Visegrádi Alap Tájékoztató Nap

Tájékoztató napot tart a Visegrádi Alap csoportja 2018.02.13-án 16 órától. az előadó Kakuk Lilla. A helyszín szervezése folyamatban, érdeklődni a honlapunkon illetve e-mailben lehet. A visegrádi Támogatási program a Visegrádi (V4) országok közötti regionális együttműködést valamint a közép- és kelet-európai innovációs és fenntarthatósági projekteket támogatnak.

OFA pályázat

Ismerkedjenek meg az alábbi lehetőséggel: Kedvező hitelkonstrukcióval kiegészítve. Érdeklődni a pályázatokkal kapcsolatban személyesen, e-mailben (piactars@ofa.hu) vagy telefonon +36 (1) 555-2900, illetve az Alapítványunknál. További információk: http://piactars.hu/palyazatok

1 % felhívás

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2018. május 22-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheti.

Az szja 1% felajánlására jogosult civil szervezetek listája itt érhető el.

Az szja +1% felajánlására jogosult egyházak és a kiemelt előirányzat listája itt érhető el.

Az 1+1 %-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2017-es személyi jövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet.

További információk az alábbi honlapon:

Nyitvatartás változás!

2018. január elsejétől új nyitvatartással üzemel tovább az irodánk. Ezentúl hétfőként az ügyfélfogadás szünetel a megnövekedett adminisztrációs tevékenység miatt.

Hétfő: -

Kedd: 8:00-16:00

Szerda: 8:00-16:00

Csütörtök: 8:00-16:00

Péntek: 8:00-14:00

A többi napokon nyitva tartunk, a személyes konzultációt kérjük előzetes telefonos és/vagy e-mailes egyeztetéssel vegyék igénybe.

Online elérhetőségeink:

Facebook oldalaink: