Hírlevél

Feliratkozom az alábbi hírlevélre:

Kérjük, feliratkozás után ellenőrizze a levélszemét (spam) mappáját is, előfordulhat, hogy a megerősítő levél oda érkezik.

Támogatóink

      
v h k sze cs p szo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
  

1 % felhívás


 

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2018. május 22-ig az SZJA-bevallási formától függetlenül is megteheti.

 

Az SZJA 1% felajánlására jogosult civil szervezetek listája ittérhető el.

 

Az SZJA +1% felajánlására jogosult egyházak és a kiemelt előirányzat listája ittérhető el.

 

Az 1+1 %-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2017-es személyi jövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet.

További információk az alábbi honlapon: https://www.nonprofit.hu/tudastar/Hogyan-rendelkezhet-adoja-11-szazalekarol-2018-ban%C2%A0


  Adatvédelmi tájékoztató nap


 

 

2018. május 25-től kötelezően alkalmazni kell az Európai Parlament általános adatvédelmi rendeletét (GDPR), mely a civil szervezeteket is érinti. Az erről tartandó tájékoztatón szó lesz a törvény ismertetéséről és hogy hogyan tud a civil szervezet megfelelni a GDPR-nek, hiszen május 25. után ellenőrizni fogják a szervezeteket e téren!

A rendezvényen a 2 jogi szakértő segítségükre lesz és válaszol kérdéseikre térítésmentesen. A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet a normaalapitvany@gmail.com-on megtehet.


 

Adózási tájékoztató nap


 

 

2018. május 17. napján Egerben adózási tájékoztatót tartunk a   NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatóság két előadójával:

 

1.      TAO elszámolás,adókedvezmények:

Pásztorné Szerezlai Márta  igazgatási főreferens asszony, Jogi-Koordinációs és Törvényességi Osztály

 

2.      1% SZJA ,adómentes juttatások:

Auxné Csernyák Angelika osztályvezető asszony, Eljárási Osztály

 

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött, melyet a normaalapitvany@gmail.com-on megtehetnek.


 

Civil szervezetek támogatásával ünnepli jubileumát a dm!


 

 

A Jótettekkel egy jobb világért pályázat támogatására harmadik alkalommal számíthatnak a civil szervezetek.A vállalat célul tűzte ki, hogy pályázati programmal segíti azokat a szervezeteket, akik jobbá szeretnék tenni a környezetüket. A jó ügyek jó alkalmat adnak az összefogásra, a jótettek pedig további jócselekedetekre ösztönöznek. Májustól adhatják be a civil szervezetek pályázataikat a Jótettekkel egy jobb világért programban a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon, a vállalat 25 projekt megvalósítását támogatja 500-500 ezer forinttal.

 

A pályázatok online adhatók be a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon 2018. május 2-május 31-ig. A nyertes pályázatok kiválasztása két fázisban zajlik: szakmai zsűri választja ki a 10 legjobbnak ítélt ügyet, a közönség pedig 15 pályázatnak szavazhat bizalmat a pályázati oldalon júniusban. Így összesen 25 pályázatot díjaz a vállalat.


 

 

Print Friendly, PDF & Email